Le Petit Morvan in Villapourçon

Exterieur

                         

Le Petit Morvan is, zoals de naam al doet vermoeden, het kleinste deel van Les Deux Morvans. Maar laat je niet op het verkeerde spoor zetten door het woordje Petit want dit huis heeft verrassend veel ruimte. Zowel binnenin als buitenom.
Le Petit Morvan heeft drie verdiepingen.

Indeling Le Petit Morvan

Sousterrain: Veranda met 3 Caves. In de linker kelder staan de tuinstoelen, de middelste is ingericht voor de opslag van wijnen en in de rechter kelder staat een werkbank. De laatste ruimte is ideaal voor het schoonmaken en stallen van uw kostbare Mountainbike! Er is ook een hogedrukspuit aanwezig.

Begane grond: Entree, woonkamer, keuken, 1 slaapkamer (met tweepersoonsbed 160 x 200 cm), badkamer, aparte toiletruimte. Vanuit de woonkamer is er een gelijkvloerse toegang tot het grote zonneterras waar bijna de hele dag kan worden genoten van de zon!

Verdieping: 1e slaapkamer: 1 tweepersoonsbed (160 x 200 cm) en 1 kinderbedje (60 x 120 cm)
2e slaapkamer: 2 éénpersoonsbedden (90 x 200 cm)

Le Petit Morvan is geschikt voor 2 – 6 personen. Het is ruim genoeg voor 6 personen maar ook als u met z’n tweeën komt is het zeer geschikt want u hoeft de bovenverdieping dan gewoon niet te gebruiken! Er bevindt zich immers ook een slaapkamer op de begane grond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *